Buitenschoolse opvang BSO Noorderlicht

‘BSO Noorderlicht’ is een fijne plek na school of tijdens de vakantie als ouders moeten werken. De manier waarop met de kinderen wordt omgegaan, sluit aan op de vrijeschoolpedagogie. Hierdoor voelt de overgang van school naar opvang natuurlijk aan voor de kinderen.

Trias Kinderopvang BV verzorgt buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De opvang varieert van 13.00 tot 15.00, 13.00 tot 18.30 of van 14.45 tot 18.30 uur, inclusief of exclusief vakantieopvang. U kunt ook alleen gebruik maken van opvang tijdens de vakanties. Meer informatie vindt u op www.triaskinderopvangbv.nl.

Vanuit Vrije School Mareland zijn er ook leerlingen die naar BSO’s en peuteropvang gaan buiten het schoolgebouw. U vindt er hier enkele.