Kom kijken, sfeer proeven en kennis maken met ouders, leraren en leerlingen van Vrije School Mareland tijdens onze open dag, de jaarlijkse bazaar of een van de informatiebijeenkomsten.

Vanwege de maatregelen rond het corona virus zijn helaas al bovenstaande bijeenkomsten geschrapt. Houd onze website en social media in de gaten, wanneer we weer mogelijkheden hebben delen we deze graag met jullie!

Open dag

U bent van harte welkom om tijdens de open dag kennis te maken met de leraren, leerlingen en ouders. En natuurlijk kunt u de sfeer in onze school zelf ervaren. Tijdens openbare lessen in de klassen laten de kinderen zien waar ze dagelijks mee bezig zijn, zoals het maken van periodeschriften, vormtekenen, rekenen en lezen. Ook zijn er toneel- en muziekpresentaties.

Bazaar

Een uitgelezen moment om de sfeer te proeven en het enthousiasme van de ouders en kinderen mee te maken is de jaarlijkse Bazaar!

Informatiebijeenkomsten

Vrije School Mareland organiseert een aantal keer per jaar informatiebijeenkomsten. Er is ruimte voor vragen en u kunt een kijkje nemen in een klas. U vindt de geplande informatiebijeenkomsten in de agenda. Het zou fijn zijn als u zich voor de informatiebijeenkomst opgeeft via het aanmeldingsformulier.