Kom kijken, sfeer proeven en kennis maken met ouders, leraren en leerlingen van Vrije School Mareland tijdens onze open dag, de jaarlijkse bazaar of een van de informatiebijeenkomsten.

Het eerstvolgende informatiemoment is op woensdag 17 mei om 20.15u.

Open dag

U bent van harte welkom om tijdens de open dag kennis te maken met de leraren, leerlingen en ouders. En natuurlijk kunt u de sfeer in onze school zelf ervaren. Tijdens openbare lessen in de klassen laten de kinderen zien waar ze dagelijks mee bezig zijn, zoals het maken van periodeschriften, vormtekenen, rekenen en lezen. Ook zijn er toneel- en muziekvoorstellingen. U kunt op de open dag direct uw zoon of dochter inschrijven op onze school. De open dag heeft in februari plaatsgevonden. In februari 2018, ontvangen wij u graag weer.

Bazaar

Een uitgelezen moment om de sfeer te proeven en het enthousiasme van de ouders en kinderen mee te maken is de jaarlijkse Bazaar! In 2017 is de bazaar op zaterdag 20 mei, van 10.30u tot 15.00u.

Informatiebijeenkomsten

Vrije School Mareland organiseert een aantal keer per jaar informatiebijeenkomsten. Er is ruimte voor vragen en u kunt een kijkje nemen in een klas. U vindt de geplande informatiebijeenkomsten in de agenda. Het zou fijn zijn als u zich voor de informatiebijeenkomst opgeeft via het aanmeldingsformulier.